Megnyílt az Ünnepi raktárvásár az Első Ünnepi Könyvvásár sátrának egyik szegletében! Itt akár 50-90%-os árengedménnyel is kaphatók könyvek. Figyelem! Ezek a könyvek nem számítanak bele a vásár általános kedvezményébe. Jó böngészést kívánunk!

A könyvvásár ideje alatt a miniraktárvásárban extra árengedménnyel várjuk az olvasókat, karácsonyi ajándékot kereső vásárlókat. Kicsinek és nagynak, kikapcsolódásra vagy éppen elmélyülésre vágyónak egyaránt találhat megfelelő könyvajándékot az itt böngésző; versesköteteket épp úgy, mint könnyed olvasmányokat, ismeretterjesztő műveket és szépirodalmi alkotásokat egyaránt kínálunk mindössze 499 Ft-os vagy 999 Ft-os áron.

Itt a vissza nem térő alkalom, hogy Márai Sándor, Alessandro Baricco, Orhan Pamuk, Arany János egy-egy kötete vagy a Füst Milánról, Anne Frankról, a populizmusról, Putyinról vagy a kémkedés történetéről szóló tanulmánykötet felkerüljön a könyvespolcra. Találnak gyereknevelésről szóló írásokat, mint a válás témáját körbejáró Rám is gondoljatok című Gyurkó Szilvia-kötetet vagy a különleges gyerekek igényeiről szóló Alma a fájától címűt. Klasszikus, kortárs és tényirodalom is szerepel tehát a kínálatban, de a gyerekekre is gondoltunk olyan kultkiadványokkal, mint a Star Wars-, a Harry Potter-, vagy a Disney-univerzum egy-egy darabja.

Fontos tudnivaló, hogy a miniraktárvásárban vásárolt kötetek nem számítanak bele az Első Ünnepi Könyvvásár általános kedvezményébe, vagyis ezekre a 499 Ft-os és 999 Ft-os kötetekre további kedvezmény nem érvényes. Várjuk Önöket!